Dočasná změna příjezdové cesty

dostavba Areálu stop shop

Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o dočasné změně příjezdové komunikace
k našemu obchodnímu domu.
Z důvodu dostavby nákupního centra STOP SHOP jsme nuceni změnit příjezdovou cestu. 

Ihned po příjezdu do areálu StopShop (po projetí kruhového objezdu) uvidíte naši informační tabuli se šipkou, dejte se prosím 1. odbočkou doprava. Po levě ruce budete mít staveniště nové haly, pojedete směrem ke skále, kde projedete levotočivou zatáčku a budete pokračovat rovně až k další levotočivé zatáčce, tu projedete a budete pokračovat až ke zúžení silnice, kde uvidíte náš obchodní dům ze strany zásobování a uvidíte další informační tabuli - POKRAČUJTE ROVNĚ, projedete další levotočivou zatáčku a pojedete souběžně se Spojovací ulicí až k našemu venkovnímu stanu, kde naposledy odbočíte doleva a SLÁVA JSTE U NÁS NA PARKOVIŠTI...

pro lepší představu přikládáme plánek - po kliknutí na obrázek se otevře ve větším rozlišení

BANER ESHOP_OBJIZDKA

Omlouváme se za tyto komplikace, ale není v našich silách je ovlivnit.
Děkujeme za pochopení - tým Hausspezi