Ochrana osobních údajů

Kompletní podmínky ochrany osobních údajů - ke stažení zde

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ing. Josef Prajsner, provozovatel eshopu www.hausspezi.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 

ÚDAJE KTERÉ SCHROMAŽĎUJEME
Pro realizaci objednávky na našem webu, či registraci do obchodního systému, potřebujeme od Vás poskytnout následující osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefoní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.
Pro přihlášení k odběru novinek (newslatteru) potřebujeme poskytnout pouze Vaši emailovou adresu.
Při využití formuláře pro "Dotaz na prodejce" je vyžadováno uvést Váš email a telefonní kontakt, abychom Vám mohli následně odpovědět.

K ČEMU ÚDAJE POUŽÍVÁME
Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našich webech, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, následného dodání zboží, či komunikaci. V případě odběru novinek (newslatterů), slouží pouze pro zasílání novinek a akcí, které probíhají na našich eshopech, nebo kamenných prodejnách. Od zasílání novinek se lze kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v emailu, nebo přímo na webu. Také je možnost zaslat žádost o odhlášení na zákaznický email eshop@hausspezi.cz.

PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM A JEJICH EDITACE
Veškeré osobní údaje, které jste nám poskytli při vyplnění registračního formuláře, můžete editovat ve Vašem uživatelském profilu. Pokud jste u nás vytvořili objednávku bez registrace, můžete své údaje změnit buď telefonicky na čísle 739 204 244, nebo prostřednictvím emailu eshop@hausspezi.cz.

PO JAKOU DLOUHOU DOBU JSOU INFORMACE UCHOVÁVANY
Veškeré informace, které nám svým souhlasem poskytnete jsou u nás uchovávány po dobu 3 let. Poté jsou z naší databáze buď smazány, nebo v případě Vaše souhlasu prodlouženy na následující 3 roky.