Ochrana osobních údajů

Kompletní podmínky ochrany osobních údajů - ke stažení zde

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ing. Josef Prajsner, provozovatel eshopu www.hausspezi.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 

ÚDAJE KTERÉ SCHROMAŽĎUJEME
Pro realizaci objednávky na našem webu, či registraci do obchodního systému, potřebujeme od Vás poskytnout následující osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefoní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.
Pro přihlášení k odběru novinek (newslatteru) potřebujeme poskytnout pouze Vaši emailovou adresu.
Při využití formuláře pro "Dotaz na prodejce" je vyžadováno uvést Váš email a telefonní kontakt, abychom Vám mohli následně odpovědět.

K ČEMU ÚDAJE POUŽÍVÁME
Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našich webech, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, následného dodání zboží, či komunikaci. V případě odběru novinek (newslatterů), slouží pouze pro zasílání novinek a akcí, které probíhají na našich eshopech, nebo kamenných prodejnách. Od zasílání novinek se lze kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v emailu, nebo přímo na webu. Také je možnost zaslat žádost o odhlášení na zákaznický email eshop@hausspezi.cz.

PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM A JEJICH EDITACE
Veškeré osobní údaje, které jste nám poskytli při vyplnění registračního formuláře, můžete editovat ve Vašem uživatelském profilu. Pokud jste u nás vytvořili objednávku bez registrace, můžete své údaje změnit buď telefonicky na čísle 739 204 244, nebo prostřednictvím emailu eshop@hausspezi.cz.

PO JAKOU DLOUHOU DOBU JSOU INFORMACE UCHOVÁVANY
Veškeré informace, které nám svým souhlasem poskytnete jsou u nás uchovávány po dobu 3 let. Poté jsou z naší databáze buď smazány, nebo v případě Vaše souhlasu prodlouženy na následující 3 roky. 

 
www.yashica-digital.czKomplexní online marketing

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení