Při nákupu v naší pobočce v Novém Městě na Moravě, Soškova 1550, se o dostupnosti zboží informujte na tel. čísle: 605 028 731 nebo dotaz zašlete na e-mail: nmesto@raj-dreva.cz

VliesováTapeta Rasch Sightseeing - 795127

Kód: 111552
519 Kč –4 %
795127 Rasch vliesova bytova tapeta na stenu Sightseeing 2019, 10,05 m x 53 cm[1]
519 Kč –4 % 495 Kč / ks 409 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Rasch vliesová bytová tapeta na stěnu Sightseeing 2019.
Rozměr: 10,05 m x 53 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cena je za roli - cca 5,3 metrů čtverečních (nutno počítat se ztrátami při prostřihu)

Rozměr role: 53 cm x 10,05 m
Opakování vzoru: 32 cm 
Barva a vzor: podklad bílý hladký s vystupujícím šedým vzorem mrakodrapů (strukturovaný povrch)

Vliesová tapeta - je vyrobena ze speciální buničiny a polyesterových vláken s přídavkem polymerového pojiva. Tato struktura dává tapetě pružnost, pevnost a snižuje hluk o 30 procent.

Tapety na zeď německé značky Rasch se vyznačují špičkovou kvalitou a zpracováním. Jejich vzory se řídí nejnovějšími trendy a v široké paletě vzorů si vybere opravdu každý.

Tato kategorie tapet je vyrobená z non-wonen vliesového materiálu s přídavkem polymerového pojiva s plastickou strukturou povrchu. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost. Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u tapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových tapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci.

Samotné odstraňování tapet je velmi jednoduché a efektivní, již žádné máčení vodou a škrabání jako u papírových tapet. Zde stačí tapetu pouze stáhnout a to beze zbytku přímo ze stěny. Při použití doporučeného lepidla toto lepidlo zůstává na samotné tapetě a samotná zeď zůstává čistá.


Před tapetováním PENETRUJTE zeď. Zjednodušíte si tak práci s tapetováním a tapety déle vydrží na stěně. Penetraci zakoupíte v našem e-shopu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorace
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
www.yashica-digital.czKomplexní online marketing